Medlemsinfo, Medlemsmøder, Nyheder

Medlemsmøde 13. juni 2023

Sommerens medlemsmøde for Køb Odder medlemmer holdes denne gang på Vecchio Convento og vi starter kl. 8.00 med kaffe og morgenbrød. Vi har inviteret Jysk-Fynske Medier til at komme og holde et oplæg om ”succes i udfordrende tider”. Efterfølgende vil bestyrelsen orientere om, hvad der er sket siden sidst og vi vil også gerne have jeres input til evaluering af de aktiviteter, der er afholdt her i foråret. Jeg forventer at medlemsmødet denne gang slutter kl. 9.30.

Af hensyn til mængden af kaffe og brød, vil jeg meget gerne have en melding, hvis du kommer, senest på fredag den 9. juni kl. 12.00.

Som jeg skrev i sidste mail, så kan der være lidt udfordringer med min mail, så hvis du ikke får en tilbagemelding fra mig, så giv mig gerne besked via 2342 3321.

 

Odder Pride

På lørdag den 10. juni afholdes Odder Pride på Torvet. Parkeringspladserne på Torvet vil derfor være spærret af fra lørdag morgen og resten af dagen.

I den forbindelse har jeg lovet at sige fra Randi Krog fra Odder Pride, at dem af jer, der har flag liggende fra sidste år, meget gerne må hænge dem op i vinduerne, så snart det er muligt.

Med venlig hilsen

Flemming Rasmussen

City Manager