Generalforsamling, Medlemsinfo, Medlemsmøder

Medlemsmøde 7. marts 2019

Kære medlemmer af Køb Odder

Fra generalforsamlingen 7. marts

  • Formandens beretning kan læses her: Formandens beretning 7. marts 2019
  • Referat fra generalforsamlingen følger snarest
  • De 2 nye bestyrelsesmedlemmer Sofie og Jacob fortæller nedenfor lidt om dem selv

Så er den nye bestyrelse blevet konstitueret, og vi er i alt 9 bestyrelsesmedlemmer.  

Lars Juel, Tøjeksperten, Formand

Peter Astrup, Eine Kleine Bier Bar, Næstformand

Danni Frederiksen, Facebook ansvarlig og kasserer)

Jesper Christensen, Sekretær

Arne Sørensen, Bestyrelsesmedlem

Jan Holmelund, Holmelund, Bestyrelsesmedlem

Jacob Kallestrup Sørensen, Green Vibe Burger, Bestyrelsesmedlem

Sofie Dalsgaard, Skjold Optik, Bestyrelsesmedlem

Kurt Møller, Koreny, Bestyrelsesmedlem & koordinator

Klik her for kontakt oplysninger på den nye bestyrelse i Køb Odder 2019

Tak til:

Flemming Birch, Birch & Birch, som ønskede at stoppe efter 4 år i bestyrelsen – en stor tak for den store indsats som Flemming har ydet som formand.

Rikke Calmar, Bog & ide, som ønskede at stoppe efter mange år i bestyrelsen – en stor tak for den store indsats som Rikke har ydet gennem de mange år.

Nedenfor fortæller de 2 nye bestyrelsesmedlemmer lidt om sig selv.

Jeg hedder Jacob Kallestrup Sørensen. Jeg er født og opvokset i Skals, en lille by nord for Viborg. For 9 år siden flyttede jeg dog til Odder for at forfølge drømmen om at blive kok.Efter min uddannelse blev jeg boende i Odder, og startede job som souschef & køkkenchef på en restaurant i Højbjerg. Her var jeg i 2 år, indtil jeg i 2016 startede Green Vibe Burger. Siden 2017 har restauranten dog heddet Green Vibe Burger Bistro, for at skabe en bredere profil med mange flere muligheder. Jeg takker mange gange for valget til bestyrelsen & glæder mig til at komme tilbage til dette arbejde efter et lille års pause.

Jeg hedder Sofie Dalsgaard og jeg er 26 år. Jeg har været i Skjold Optik i et årti, de første år sideløbende med studie og sidenhen opgraderet med en IME MBA. Jeg har alle årerne været aktiv i Køb Odders udvalg samt arrangementer. Jeg glæder mig til at arbejde med Køb Odder på tættere hold.