Medlemsinfo, Medlemsmøder

Medlemsinfo

Aktivitetsgrupper
Nu opstarter vi aktivitetsgrupperne, så vi i fællesskab kan få planlagt nogle gode aktiviteter resten af året. Der afholdes møder i grupperne følgende dage:

Late Night juni + Sommeraktiviteter: 28. marts

Høstfest: 23. marts

Halloween: 20. april

Julebanko: 13. april

Jul i Odder: 30. marts

Jeg håber, at du har tid og lyst til at deltage i et eller flere af møderne og være med til at komme med input.
Møderne afholdes hos UdviklingOdder, Vitavej 71, Odder i tidsrummet kl. 8.30 – 9.30

Jeg vil meget gerne have tilmelding til det enkelte møde senest 2 dage før afholdelse af hensyn til kaffe mv.

Besøg af op til 200 veteranmotorcykler
Søndag den 21. maj starter Destinguished Gentleman’s Ride i Odder. Det er et velgørenhedsarrangement til fordel for bl.a. prostatacancerforskning og mænds mentale sundhed og der forventes op mod 200 veteranmotorcykler i tidsrummet kl. 10 – 12. De kommer til at holde hele vejen ned ad Gågaden, så der bliver masser af spændende motorcykler at se på. Vi vil gerne opfordre til at butikkerne holder åbent i tidsrummet kl. 10 – 13 denne søndag, så vi kan vise byen frem på flot vis og samtidig få noget ekstra omsætning i butikkerne.

Genbrug af gavekort
Det er nu muligt at genbruge KøbOdder gavekort, efter de er blevet tømt, og vi håber meget, at du vil gemme de brugte kort. Jeg vil komme rundt med en lille kasse til at have dem i, og når du gerne vil af med dem, så kan de enten afleveres i Bog & Idé eller du kan give mig besked. Så sørger jeg for, at de bliver hentet.

Åbningstider
På medlemsmødet den 21. februar var der enighed om, at åbningstiden til de tre Late Night i 2023 (2. juni, 1. september og 27. oktober) er til kl. 21.00. I forbindelse med Late Night den 2. juni, vil KøbOdder gerne invitere ejere og medarbejdere på en øl eller vand i tidsrummet kl. 21.15 – 21.45, så der er mulighed for at hilse på hinanden og få netværket.

På medlemsmødet kom der ligeledes en opfordring om, at man om lørdagen holder åbent til kl. 14.00 eller i det mindste venter med at tage gadevarer ind til lukketid. Vi vil gerne signalere, at kunderne er velkomne og at der er god mulighed for at handle i Odder.

Medlemsoplysninger
Til slut vil jeg opfordre til at kigge på www.kobodder.dk under medlemsoplysninger og tjekke om det er det rigtige, der er skrevet om din butik. Hvis du gerne vil have ændret noget (tekst, billeder, åbningstider osv.) kan du selv gøre det, men du er også meget velkommen til at sende ændringerne til mig. Så sørger jeg for at det bliver rettet.