Categories
Listing Description
Rådhusgade 10, 8300 Odder
+45 86 54 11 53+45 86 54 11 53
+45 86 56 02 22+45 86 56 02 22
helseworldlokalv1.jpg
Rosensgade 35, 8300 Odder, Danmark

Her hos HelseWorld får du den bedste personlige betjening og en service på højeste niveau. Vi har et stort sortiment af Helsekost produkter af enhver art samt naturlig pleje til krop og ansigt.

Tinghuset-logo-wo-bg.png
Rådhusgade 1, Odder, Denmark

Tinghuset Bistro & Vinbar – i den gamle politistation.
En uformel og hyggelig bistro & vinbar til dig, med hang til god vin og mad.
Her er hygge i højsædet med håndplukkede tapas og vine som vi selv vil elske at drikke.
Om du har lyst til at stå og hygge dig med dine bedste venner i baren, eller ”chille” i vores afslappede stuer – valget er dit, bare der er noget i glasset!
Vi giver den ekstra gas torsdag, fredag og lørdag aften – på ægte bistro maner!

Odder-1-M-bf-1-linje.jpg
Ballevej 8, 8300 Odder

Dansk Maskincenter A/S har eksisteret i mange år i Odder; tidligere Odder Diesel. Vi har stor erfaring og er specialister. Vi sælger og reparerer alle typer maskiner – både til landbrug, have (plæneklippere og robotter) og skov (motorsave mm.).

ALLE kan handle hos os, både private – og erhvervskunder. Vi har en stor butik med et stort og bredt varesortiment; arbejdstøj sikkerhedssko, legetøj (pedaltraktorer, Bruder legetøj, merchandise mm.), maskinmaling, PLÆNEKLIPPERE, ROBOTKLIPPERE, motorsave og meget meget mere; Vi lover, det er et besøg værd at kigge ind i vores hus, og vi lover, at du vil blive overrasket over, hvad du kan finde hos os; Også storkøb af fx. toiletpapir og køkkenruller, så du ikke skal slæbe det hjem hele tiden.

Vi er en specialforretning med en stor viden om alt i reservedele til rigtig mange maskiner – lige fra bolte, møtrikker, filtre til bagruden i din traktor, for bare at nævne et udpluk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik og/eller på vores værksted. Du kan parkere lige ved døren 🙂

Rosensgade 2, 8300 Odder
+45 86 54 45 99+45 86 54 45 99
+45 52 40 40 60+45 52 40 40 60
Parkvej 5, 8300 Odder

Spektrum Odder er et idrætscenter med:

  • 3 idrætshaller
  • Skydebane
  • 7 fodboldbaner
  • 7 tennisbaner
  •  4 petanque
  •  Svømmehal med 4 bassiner
  • Musikskole
  •  Cafe
  • Multibane

Vi afholder også koncerter, modeshow, teaterforestillinger og udstillinger.

SevenYellowMonkeys

SevenYellowMonkeys er reklame- og kommunikationsbureauet, der skaber relation mellem dig og dine kunder. Vi tror på, at det skal give mening for at skabe værdi. Og det gør vi med den æstetiske kommunikation som omdrejningspunkt.

Man ved det jo godt, når man tænker sig om. For at udføre en nærmest umulig opgave, skal der anvendes dybdegående research og strategisk analyse. Det er sådan vi bygger brands og kampagner. Med stærke værdier.
SevenYellowMonkeys er det lille, sammentømrede bureau, der kreerer friske og frodige idéer, der kan ændre verden – din verden. Vi har kun ét mål: At åbne døren for dig til dine kunder. Den æstetiske kommunikation flytter din virksomheds branding og markedsføring. Den stimulerer vores sanser og lystfølelse. Og vores lyster styrer, hvad vi køber, hvornår vi køber og hvordan vi køber.
Vi ved, at vejen til loyale kunder er at skabe sammenhæng og meningsgivende oplevelser. Dit brand er og bliver den vigtigste del af din virksomhed. Det viser din autencitet og dine kvaliteter – og det er med til at øge dit salg. Derfor giver den æstetiske kommunikation rigtig god mening. På den lange bane.
Vi tager enhver udfordring op. Dog har vi et enkelt krav til dig som kunde. Vi skal have det sjovt sammen, når vi ændrer verden.
Læs mere på vores hjemmeside sevenyellowmonkys.dk
JB-logo_web.png
Rosensgade 22, 8300 Odder

Du finder os på Gågaden lige ved Torvet.
Du er velkommen til en kop kaffe/te – eller en snak/rådgivning, når det er behovet.
Spørg, hvis du har behov for rådgivning uden for almindelig åbningstid.

Du kan hæve og indbetale danske kroner og euro i vores pengeautomat.
Pengeautomat, netbank og mobilbank:
Åben alle dage – undtagen kl. 03-05, søndag kl. 02-06.

Kølemanden_DK og logo fritlagt.png
Dyngbyvej 12, 8300 Odder

Kølemanden.dk ApS er et lokalt Odder baseret firma, der blandet sælger og monterer og servicerer køle- og varmeløsninger (i form af  eks. aircondition og varmepumper) til både private og erhverv.

Kølemanden.dk ApS har tillige en udlejningsafdeling, hvorfra der udlejes festmaskiner, wc-vogne og køle/frysetrailere både til hverdag og fest.

Da selskabet drives ud fra devisen ”Vi holder hvad vi lover – også den rette temperatur” er Kølemanden.dk ApS en virksomhed man kan regne med – døgnets 24 timer, 365 dage om året.

Læs meget mere på vores hjemmeside http://www.kolemanden.dk .

Facade_blas_2019_kobodder.jpg
Rosensgade 4, 8300 Odder

Her går kvalitet, service og hygge hånd i hånd…

SORTIMENT

Mangler du en gave til værtinden, veninden eller ham, der har alt?

Vores speciale er flotte gavekurve og vi hjælper dig gerne med at finde frem til det, der vil glæde modtageren mest.

Butikken byder på et bredt udvalgt af delikatesser  som  olier, cremede balsamiske eddiker, krydderier,     tapasprodukter og ikke mindst  specialkaffe, te og sødt, der kan runde en god  middag af. 

Vi forhandler  Summerbird Organics og Xocolatls lækre chokolade og Johan Bülows  labre lakrids, der kan få den søde tand til at løbe i vand.

Skal det ydre forkæles, så kig på det store udvalg af plejeprodukter fra Badeanstalten.

Der er altid spændende  gaveideer fra Ib Laursen, Nordal, Bloomingville og Speedtsberg blandt butikkens brugskunst. 

– Og uanset  hvor travlt vi har, så er der altid tid til at pakke gaver pænt ind.

COFFEE & TEA TO-GO

Nyd en Café Latte, Capuccino, Espresso, Americano, Choco Latte eller Te på farten eller slå dig ned ved en af bardiskene eller cafésættene udenfor og betragt livet på Polititorvet.

Du får et mærke på dit To-Go-kort, hver gang du køber en kop varmt til at tage med eller nyde udenfor.

– Hver 11. kop er gratis

Kaffen brygges på Enzo Double Roast

og der er frit valg mellem de mange forskellige typer løs te, vi har på hylderne til Tea-to-Go.

Choco Latten laver vi på Summerbirds lækre Peru 61%.

Købmagergade 16, Gylling, 8300 Odder
20191002_150114.jpg
Rosensgade 37, 8300 Odder

KYSTHUSET er en stor privatejet butik på 175 m2 med en lækker rustik indretning, der ligger på gågaden i Odder og nu også navnet på denne webshop, som længe har været efterspurgt af vore kunder, som langt fra alle bor i området for vores fysiske butik, der åbnede 1/10 2014.

Vores mål er at have et stilmæssigt bredt sortiment med tøj i alle prisklasser, der hele tiden opdateres med de mærker, der markerer sig som de bedste på markedet mht. god kvalitet til prisen. Det gælder såvel materialer, forarbejdning som design.

Vi kan selvfølgelig ikke have alle mærker, og vælger fortrinsvis dem, vi mener er et godt køb til prisen, og som er godt med med de nyeste tendenser på en måde, så tøjet stadigvæk er brugbart i vore kunders travle hverdag på jobbet og hjemme. Det meste af vores tøj koster mellem 400 og 1000 kr, men vi har også enkelte mærker, der har et lidt højere prisleje, som f.eks. Munthe, Dea Kudibal og til dels Mos Mosh, m. fl. Vores valg af tøj er præget lidt snusfornuft, der siger, at der ikke er nogen grund til at betale mere end højst nødvendigt for noget 🙂 Det vigtigste er, at der er en fornuftig sammenhæng mellem kvalitet og pris.

KYSTHUSET får nyt tøj næsten hver dag, og vi har også altid gode tilbud, da vi sørger for at frasortere rester løbende, så vores sortiment hele tiden er opdateret.

Navnet er inspireret af vores beliggenhed tæt ved vandet med store sommerhusområder og den afslappede livsstil, der karakteriserer området, hvor der er fokus på sport og udendørsaktiviteter, selvom vi skam også har flot tøj til dine fester og dit arbejdsliv.

Vi håber, at du er tilfreds med vores udvalg, som hele tiden fornyes og forbedres, og hører gerne dine kommentarer og forslag til nye mærker eller andet, vi kan gøre bedre end i dag.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi hver uge lægger masser af forslag op til styling af det nyeste tøj fra alle vore mærker på vore egne modeller. 

Hjerteligt velkommen i KYSTHUSET

 

Holsteinsgade 9, 8300 Odder
Rørth-Ellevej 62, 8300 Odder
logo_stort together.png

Kuglen og Keglen tilbyder aktiviteter for alle, heriblandt Bowling, Wild West Golf og Escape Rooms.
Vores Amerikansk inspirerede Diner, lanceret i 2017, tilbyder lækre burgere i forskellige størrelser.
I oktober 2019 lancerede vi vores nye restaurantkoncept, Restaurant Together, med lækre forretter, hovedretter og desserter.

odder-juelsminde_126x126.png

Feriepartner Odder-Juelsminde formidler udlejning af ca. 340 sommerhuse ved Odderkysten samt på Juelsmindehalvøen. Vi tilbyder sommerhuse i alle størrelser og prisklasser, så du kan finde det perfekte sommerhus til dig og din familie. Vi har også mange års erfaring i samarbejde med boligforeninger og forsikringsselskaber omkring langtidsleje af et sommerhus og garanterer derfor en smidig og hurtig løsning i forbindelse med at finde det rette sommerhus. Vores sommerhuse er veludstyrede og indrettet, så dagligdagen kan fortsætte næsten som hidtil. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en god oplevelse med vores lokalkontor, lokalkendskab og høje serviceniveau.

Odder_logo_hvid_bund.jpg
Århusvej 58, 8300 Odder, Danmark

Logo

Om os

Møblér Odder

Hos Møblér i Odder kan du forvente et stort udvalg af kvalitetsmøbler til din boligindretning. Vi har eksisteret siden 1909, hvor missionen har været klar fra start. Vi mener alle fortjener god kvalitet i deres hjem i form af møbler og boligtilbehør. Derfor er vores møbelbutik i dag en del af Møblér-kæden, der er med til at sikre os de bedste møbler på markedet til de skarpeste priser. Her forhandler vi danske og europæiske designermøbler i topkvalitet.

Carl Bank Rasmussen, 3. generation i møbelbutikken

Vores butik blev i sin tid etableret af sadelmageren, Carl Rasmussen. Den er sidenhen gået i arv i familien, og i dag er den driftet af Carl Bank Rasmussen, som er 3. generation af familievirksomheden. Vi er i dag den største møbelbutik i byen, og vi oplever stor opbakning fra de lokale borgere i Odder samt en del besøgende nær Aarhus.

Kvalitetsmøbler nær Aarhus

Vi er en møbelbutik der værner om den service og kvalitet, vi kan tilbyde dig i vores butik. Du kan derfor forvente, at vi stiller høje krav og standarder for alle vores leverandører og samarbejdspartnere, for at du får den bedste oplevelse af at handle hos Møblér i Odder. Vi har i dag et stort og bredt udvalg af møbler som blandt andet sofaer, senge, spiseborde, stole, lamper og boligdekorationer i forskellige støbninger.

Vi plejer at sige, at vi har indretningsløsninger for enhver smag. Det gør vi, fordi vi siden 1909 ikke har oplevet ikke at kunne finde en løsning eller et møbel, som en kunde endnu ikke har kunnet lide. Det betyder, at du f.eks. kan opleve forskellige indretningsløsninger der tilgodeser forskellige stile og præferencer. Vi har blandt andet løsninger for dig, som er til det helt klassiske, moderne, rustikke, kreative eller til dig, som ønsker en løsning med noget kant.

Mange af de møbler vi har på vores lager kan enten tilpasses eller vælges med flere forskellige muligheder. Det vil sige, at en sofa oftest fås i stof, skind, læder eller velour alt efter, hvilket materiale du foretrækker. Her vil der også være forskellige farvemuligheder eller hvis det er læder vil der være forskellige typer af læder, så du kan finde det rette match for din boligindretning. Fælles for alle vores møbler og boligtilbehør er dog, at de er valgt ud fra samme kvalitetskriterier.

Fordele ved at handle hos Møblér i Odder

Der er naturligvis en række fordele ved at handle hos os som din lokale Møblér butik. Vi er i dag det møbelhus, som har det største udvalg i byen. Her tilbyder vi blandt andet levering af dine køb. Det betyder, at du ikke skal have traileren med eller have bekymringer omkring hjemtransport.

Vi har vores egne chauffører, der leverer din bestilling til det aftalte tidspunkt. Her er der mulighed for at aftale, at vi også hjælper dig med at samle dine møbler. På denne måde kan det ikke blive mere enkelt og smart at handle ind til boligindretning hos os.

For at gøre det så attraktivt som muligt at samle dine indkøb ét sted, har vi valgt at prismatche ethvert tilbud fra vores konkurrenter på de samme produkter som i vores udvalg. Det kan vi tillade os, da vi i forvejen konstant arbejder på at tilbyde dig de bedste priser på markedet på vores udvalg af møbler. Skulle du derfor opleve at finde et af vores produkter hos en af vores konkurrenter, så kom ned i butikken og hør om vores betingelser for et prismatch.

Få personlig hjælp og rådgivning i vores møbelbutik i Odder

I vores møbelbutik nær Aarhus kan du forvente at få en ekstraordinær kundeoplevelse. Vi sætter en stor ære i, at du føler dig velkommen, og vi tilbyder dig et personale med høj faglighed. På denne måde kan vi på bedste vis hjælpe og vejlede dig gennem dine overvejelser for din boligindretning. Vi har specialister rundt i vores afdelinger, for at du kan få den bedste service alt efter, hvad du er på jagt efter. I vores sengeafdeling står vi f.eks. klar til at hjælpe dig med at finde det rette match for din optimale nattesøvn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores ydmyge møbelbutik på Aarhusvej 58 i Odder.

IMG_5774.JPG
Christianslund 47, Odder, Denmark

Odderkalenderen er en lokal julekalender for Odder og omegn fyldt med fantastiske overraskelser til dig.

Julekalenderen giver dig mulighed for at opleve din egen by og område på ny. Den spreder julestemning og indbyder til unikke oplevelser i hyggeligt selskab. Julekalenderen er primært til voksne men med gaver til hele familien.

Lågerne fungerer som gavebevis til en af områdets forretninger, spisesteder, sportssteder, kulturinstitutioner eller lignende.

FolkeBistroenLogo MediumSort.png
Nørregade 6, 8300 Odder

Vi har skabt et direkte, sæsonaktuelt og folkeligt bistrokøkken – et bistrokøkken som er tidløst, Forstået på den måde, at vores fundament er forankret i klassisk og traditionel gastronomi – men samtidig er vores køkken yderst aktuelt og peger fremad. – Vores filosofi er enkel; alle skal have råd til en god madoplevelse hos os.

MONTRA_ODDERPARK-logo.png
Torvald Køhlsvej 25, 8300 Odder

På Montra Odder Parkhotel er målet at yde en personlig og individuel service på et højt kvalitetsniveau. Dette ynder vi at gøre via vores dygtige medarbejdere, som bestræber sig på at være faglige og fleksible.

Derudover er vi overbeviste om, at viden og dialog med vores gæster er nøglen til at skabe ro og tryghed, når vores gæster vælger os til det formål de måtte ønske, uanset om det er afholdelse af bryllupsfesten, weekendophold, benyttelse af mødelokaler eller hotellet som konferencehotel.

Vi elsker at have gæster, og vi er stolte, når vi kan byde velkommen på Montra Odder Parkhotel.

Hjerte & holdning…

LOGO 2.jpg
Rosensgade 26, 8300 Odder

Akropolis er en lille hyggelig græsk restaurant i centrum af Odder. Akropolis byder på autentiske græske specialiteter, og sælger også på nettet i Danmarks største græske webshop, Akropolis-wineshop.dk, som bl. a. forhandler de bedste græske vine.

Strauss & Garlik - Logo.png
Holsteinsgade 19, 8300 Odder

Landsdækkende advokatfirma – til dig, der vil have en specialist til din sag.

Ønsker du juridisk rådgivning på højeste niveau af tilgængelige advokater med stor etisk ansvarlighed, er Strauss & Garlik din rette sparringspartner.

Vi har kontor i både Odder, Århus og Herlev.

BAE50CA5-F3A2-4502-B7FF-DC7E5C27A757.jpeg
Torvald Køhlsvej 25, C/O Odder Parkhotel, 8300 Odder

Hudpleje & Wellness klinik

sportmaster-panda-768x563.jpg
Nørregade 4 B, 8300 Odder

SPORTMASTER kæden arbejder på fortsat at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål hele tiden at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr.

I SPORTMASTER kæden sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret bliver rigtigt – og kunderne tilfredse.

SPORTMASTER kæden har derfor altid et omfattende og attraktivt sortiment – både af egne handelsmærker samt førende sportsmærker inden for sko, beklædning og tilbehør til sport og fritid.

Hos SPORTMASTER arbejder man ikke bare på at tilbyde indkøbsmuligheder inden for sport og fritid, men også til at tage aktiv del i og støtte op om sportsmiljøet i alle lokalområder.

I alle de byer hvor man åbner nye butikker, gør man meget ud af at tage del i lokalområdet for at skabe forankring. Samarbejdet med sportsklubber i lokalområdet har stor betydning for SPORTMASTER.

Viser 146 resultater